Uitwaaien aan de Noordzee: win een weekendje Center Parcs!

Update 11 november: deze actie is afgelopen. Aanmelden voor de Weeronline nieuwsbrief kan uiteraard nog steeds: op deze pagina.

Center Parcs Park Zandvoort is gelegen vlakbij het brede Noordzeestrand. Een ideale plek om even lekker uit te waaien. Een dagje naar de stad kan ook. In een wip ben je in Haarlem of Amsterdam.

Tip op het park zelf: eind september werd de nieuwe wildwaterbaan geopend door Maarten van der Weijden. Suis naar beneden door een tropisch decor van palmbomen en exotische planten, op deze snelle rivier van 116 meter.

Trekt de Noordzee je niet of woon je er al vlakbij? Kies dan voor een ander Center Parcs park in Nederland, België of Duitsland.

Geniet van echt even samen zijn met je familie of vrienden en geniet van de natuur, aqua mundo en alle andere activiteiten op het park.

Foto: Center Parcs

Tags:

Het noorderlicht is een bijzonder verschijnsel. Het komt soms ook in Nederland voor. Dit is wanneer je het noorderlicht in Nederland kunt verwachten. Lees meer

Top-10 natste plekken op aarde

Wie Nederland tijdens een plensbui bestempelt als nat kikkerlandje heeft het mis. Misschien biedt dit lijstje met de natste plekken op aarde wat troost? Lees meer