Stem op ons voor Website van het Jaar 2019 en win!

Weeronline genomineerd voor website van het jaar

We zijn apetrots op onze nominatie voor Website van het Jaar 2019. Het afgelopen jaar hebben we hard gewerkt om Weeronline nog gebruiksvriendelijker en informatiever te maken. 

  • We hebben onze site in een nieuw jasje gestoken en geschikt gemaakt voor alle schermbreedtes en apparaten!
  • Voor weernieuws moet je bij ons zijn! Op onze site lees en zie je sinds dit jaar werkelijk alles over weer en klimaat in Nederland en daarbuiten. Zowel voor actueel nieuws, als voor wetenswaardigheden kun je bij ons terecht.
  • Onze meteorologen schrijven 365 dagen per jaar een gedetailleerde weersverwachting. Zo bieden we je meer dan alleen weersymbolen en kom je niet voor verrassingen te staan.
  • Verder werken we continu aan de verbetering van onze weerdata, waardoor jouw plaatsverwachting steeds betrouwbaarder wordt.
  • Verder kun je bij ons terecht voor gezondheidsweer zoals: hooikoorts, migraine en reuma.

Beloon jij ons met de winst? Stem op Weeronline en en maak kans op een luxe weekend in een viersterrenhotel naar keuze t.w.v. €350,-!

Ga naar de Website van het Jaar 2019 verkiezing.

Tags:
Spin in huis

September is een echte spinnenmaand. Zodra het kouder wordt in de herfst zien we altijd een spinneninvasie in onze huizen. Lees meer

Nut van spinnen in huis

Zodra het kouder wordt trekken spinnen massaal onze huizen in. Lees hier over het nut van spinnen en waarom je ze niet dood moet maken. Lees meer