Geef ons vijf sterren voor Website van het Jaar 2019 en win!

Weeronline genomineerd voor website van het jaar

We zijn apetrots op onze nominatie voor Website van het Jaar 2019. Het afgelopen jaar hebben we hard gewerkt om Weeronline nog gebruiksvriendelijker en informatiever te maken. 

  • We hebben onze site in een nieuw jasje gestoken en geschikt gemaakt voor alle schermbreedtes en apparaten!
  • Voor weernieuws moet je bij ons zijn! Op onze site lees en zie je sinds dit jaar werkelijk alles over weer en klimaat in Nederland en daarbuiten. Zowel voor actueel nieuws, als voor wetenswaardigheden kun je bij ons terecht.
  • Onze meteorologen schrijven 365 dagen per jaar een gedetailleerde weersverwachting. Zo bieden we je meer dan alleen weersymbolen en kom je niet voor verrassingen te staan.
  • Verder werken we continu aan de verbetering van onze weerdata, waardoor jouw plaatsverwachting steeds betrouwbaarder wordt.
  • Verder kun je bij ons terecht voor gezondheidsweer zoals: hooikoorts, migraine en reuma.

Beloon jij ons met de winst? Geef Weeronline 5 sterren en en maak kans op een luxe weekend in een viersterrenhotel naar keuze t.w.v. €350,-!

Ga naar de Website van het Jaar 2019 verkiezing.

U kunt stemmen tot en met 25 oktober. De winnaars worden bekend gemaakt op 20 november.

Tags:
Weekendweer zon regen

Dit weekend slaat het weer om. Zaterdag kan het regionaal nog 20 graden worden, maar zondag wordt het een stuk minder zacht. Lees meer

Een nieuw plan om de luchtvervuiling in China terug te dringen, zal niet genoeg zijn om de hoeveelheid schadelijke PM2.5-deeltjes op een gezonder niveau te krijgen dan vorig jaar. Lees meer