Waar is het warmer dan 25 graden in maart?

Eerder vertelden we je al waar het warm is in maart. Maar ben je een echte zonaanbidder en vind je een temperatuur van minimaal 25 graden een must tijdens je vakantie? Lees snel verder!

Er zijn heel wat plekken op de wereld waar het warmer dan 25 graden is in maart. Wij zetten samen met onze collega’s van Zoover onze vier favoriete bestemmingen voor je op een rijtje.

De ABC eilanden

Toe aan een zon, zee en strandvakantie? Uren relaxen op een parelwit zandstrand en jezelf laten drijven op een azuurblauwe zee. Op de Nederlandse Antillen moet je zijn! Hier is het in maart zo’n 31 graden en keer je dus zeker te weten terug met een zongebruind huidje. Maar wordt het Aruba, Bonaire of toch Curaçao? Voor welk eiland je ook kiest, ga zeker strandhoppen. Huur een auto en ontdek de meest bekende, maar ook meest verborgen pareltjes.

Naar Yucatan in Mexico

In de regio Yucatan in Mexico is het heel het jaar door warm, maar in maart is het met gemiddeld 29 graden nog goed uit te houden. En het regenseizoen? Die is dan allang voorbij. En al vind je ook hier de meest adembenemende stranden, het is echt zonde om alleen maar neer te strijken op je handdoek. Want wat is er veel te doen en te zien. Natuurlijk mag je wereldwonder Chichen Itza niet overslaan. Maar breng ook een bezoek aan tenminste één cenote. Cenote Azul is een absolute aanrader.

Cuba

Wat dacht je van een heerlijke vakantie in Cuba? Met een gemiddelde temperatuur van 28 graden ben je hier in maart aan het juiste adres voor een zonvakantie. Tussen de oude gekleurde auto’s, straatjes waar locals met een sigaar in hun mond voor hun huis zitten en de prachtige gebouwen ga je voor je gevoel echt back in the days.

Thailand

Vlieg je net zo lief naar de andere kant van de wereld? Thailand is een aanrader. In dit land moet je zeker niet op één plek blijven hangen, rondreizen is een absolute must. Van Bangkok tot Ko Phi Phi en de mooiste tempels. Er is hier enorm veel te zien! In maart is het gemiddeld 31 graden. Het grote voordeel? Rustig is het nog wel. Zo maak je de mooiste foto’s zonder massa’s toeristen erop.

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

In de woestijn regent het meestal niet, daarom is het een woestijn. Toch valt er in het binnenland van Australië op grote schaal een paar 100 mm regen. Lees meer

Het hooikoortsseizoen begint vroeg dit jaar. Hoe ontstaat hooikoorts en in welke tijd van het jaar kun je er last van krijgen? Lees meer