Slecht weer nekt Scheveningen Light Walk

De Scheveningen Light Walk gaat niet door. Door het slechte weer is de lichtjeswandeltocht afgelast. De veiligheid op en rondom het parcours kan onvoldoende worden gewaarborgd.

Ongeveer tienduizend mensen hadden zich ingeschreven voor de wandeltocht van tussen de 7,5 en 18,5 kilometer. Dit jaar zou het evenement voor de derde keer worden gehouden. ,,Een tegenvaller voor iedereen die zich erop heeft verheugd, maar de veiligheid van de wandelaars en acts staat altijd voorop”, schrijft de organisatie op de website.

Organisator Truus van Amstel heeft aan Omroep West laten weten dat de deelnemers hun inschrijfgeld niet terug kunnen krijgen, omdat alle kosten al zijn gemaakt. Een kaartje kostte tussen de 22,50 en 27,50 euro.

Foto: ANP

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.
9 december 2018

Storm raast over Corsica

Storm en zeer zware windstoten vandaag in delen van de Middellandse Zee zoals, Zuidoost-Frankrijk, Corsica, Sardinië en grote delen van Italië. Lees meer

De driehonderd deelnemers aan het NK Tegenwindfietsen op de Oosterscheldekering beleven zaterdag met zware windstoten een van de zwaarste edities ooit. Lees meer