Marathon New York bij zeer goede omstandigheden

De marathon van New York vindt plaats onder zeer goede omstandigheden. In de ochtend is het met een graad of 8 nog wat fris bij de start, maar daarna stijgt het kwik naar gunstige waarden.

In de loop van de dag loopt de temperatuur op richting de 12 graden. Dat is gunstig: bij die temperatuur is de kans op benauwdheid niet zo groot. Bij temperaturen van circa 18 tot 20 graden kunnen veel mensen hun warmte niet kwijt.

Verder wordt er geen neerslag verwacht in New York en is er zelfs kans op zonnige perioden. De marathon van New York geldt als een zogeheten Gold Label Road Race en behoort tot de World Marathon Majors, samen met die van Londen, Berlijn, Boston, Chicago en Tokio.

Schrijf je voor 11 november in voor de gratis Weeronline nieuwsbrief en maak kans op een Center Parcs weekend naar keuze!

Foto: EPA

Tags:

In Frankrijk zitten zeker honderdduizend huishoudens zonder elektriciteit als gevolg van een zware storm Amélie die over het zuidwesten van het land raast. Lees meer

weer griep

Heeft het weer invloed op griep en kun je griep voorkomen? Kou en regen spelen een rol, maar misschien anders dan je zou verwachten. Lees meer