Activiteitenweercijfers toegevoegd in iPhone app

Onze activiteitenweercijfers zijn sinds kort ook te vinden in onze iPhone app. Eerder voegden we ze al toe aan onze Android appIn de apps hebben we de activiteitenweercijfers direct uitgebreid met een splinternieuw hardloopweercijfer. Ook zit in de update van onze app een weeradvies van Bever met tips voor buitenactiviteiten bij slecht weer.  

Met de komst van een speciaal hardloopweercijfer geven we je de mogelijkheid om snel te kunnen nagaan hoe goed de weercondities zijn voor hardlopen. Bij het hardloopweercijfer speelt de gevoelstemperatuur een grote rol. Benauwde warmte en ijzige kou resulteren in veel puntenaftrek. Ook snelle temperatuurschommelingen zijn niet fijn tijdens het hardlopen. Daarnaast is regen natuurlijk onprettig, maar sneeuw is vervelender. Winterse neerslag weegt dan ook zwaarder mee in het weercijfer.

Naast het nieuwe hardloopweercijfer zitten ook de volgende activiteitenweercijfers in de app:

 • Fietsen
 • Wandelen
 • Golf
 • Strand
 • Watersport
 • Barbecue
 • Tennis
 • Terras
 • Wintersport

 

Slecht weer is mooi weer – Bever weeradvies

Tegelijk met de lancering van de activiteitenweercijfers komen we in deze update van de Android app met een extra weeradvies van Bever. Dit advies is erop gericht om mensen te stimuleren om ook bij slecht weer buitenactiviteiten te ondernemen.

Het is voor het eerst dat we bij Weeronline kiezen voor gesponsorde content. Hiermee zijn we in staat om nog meer relevante content aan te bieden. Een voorbeeld:

Fietsweercijfer meest geraadpleegd op Weeronline

Dat wij Nederlanders massaal fietsen en daarbij willen weten wat voor weer het wordt blijkt uit de lijst met meest geraadpleegde weercijfers op Weeronline.nl. De top-5 ziet er als volgt uit:

 1. Fietsen
 2. Wandelen
 3. Golf
 4. Strand
 5. Watersport

Naast deze vijf weercijfers en het nieuwe hardloopweercijfer vindt je in de app ook de cijfers voor het barbecue-weer, tennisweer, terrasweer en wintersportweer.

Ben jij een Iphone gebruiker? Download/upload onze app dan hier.

Onze Weeronline Android app is hier te downloaden/updaten.

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Onze activiteitenweercijfers zijn sinds kort ook te vinden in onze iPhone app. Eerder voegden we ze al toe aan onze Android […] Lees meer

Onze activiteitenweercijfers zijn sinds kort ook te vinden in onze iPhone app. Eerder voegden we ze al toe aan onze Android […] Lees meer