Zware sneeuwval in New York en Washington

New York wordt vandaag geteisterd door hevige sneeuwval. Door het slechte weer is er haast geen vliegverkeer mogelijk. Ook op de weg hebben automobilisten hinder van de sneeuw. In Washington is al een heel pak gevallen. In New York worden mensen gewaarschuwd voor het slechte weer.

Er wordt zeker 10 centimeter sneeuw verwacht. In Washington viel de meeste sneeuw. Voor de avondspits worden problemen verwacht door bevriezing. Luchthavens in Washington en Baltimore moesten in de vroege ochtend vluchten cancelen. Verder blijven enkele overheidsdiensten vanwege het slechte weer woensdag gesloten. Komende avond en nacht (lokale tijd in de VS) zal de neerslag op steeds meer plaatsen overgaan in regen.

Van vorst naar 13 graden binnen 24 uur

Voor donderdag wordt beter weer verwacht in de staat New York. Zo wordt het overdag gemiddeld 10 graden en zonnig. In New York City lijkt het morgen wel lente met veel zon en maxima van 13 graden. De temperaturen in Washington liggen waarschijnlijk nog iets hoger. Grote temperatuurschommelingen zijn gebruikelijk voor deze delen van de Verenigde Staten.

Foto: EPA

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.
21 februari 2019

Opnieuw ernstige droogte?

Het droge jaar 2018 laat zijn sporen na. Nog steeds heeft ons land te maken met een flink neerslagtekort en de droogte is zelfs erger dan in 1976. Lees meer

Stevige dooi heeft een abrupt einde gemaakt aan het winterfestival in de Chinese stad Harbin. Door het zachte weer smelten sneeuw- en ijssculpturen rap weg. Lees meer