Huldiging Ajax waarschijnlijk droog

Goed nieuws voor de Ajax-selectie en voor de fans: weet Ajax de eerste plek in de eredivisie vast te houden, dan zal de huldiging donderdag waarschijnlijk droog verlopen. Enkel aan het eind van de middag valt misschien een spat regen.

Doordat Ajax zondag won van Utrecht en PSV verloor bij AZ, kan het kampioenschap de Amsterdammers bijna niet meer ontgaan. Ajax staat drie punten voor en heeft een veel beter doelsaldo dan de concurrent uit Eindhoven.

Weet Ajax inderdaad de titel te veroveren, dan start donderdag om 16.00 de huldiging op het Museumplein in Amsterdam. Aan het begin van de middag zal de zon nog regelmatig schijnen, daarna verschijnen er steeds meer wolken aan de hemel. De kans op regen is klein, al is een enkel spatje aan het eind van de middag niet uitgesloten. Het wordt 16 graden, bij een matige wind.

Foto: ANP

Tags:

De hevige regenval van zondag en maandag veroorzaakt veel wateroverlast in Bosnië en Kroatië. Verschillende rivieren zijn buiten de oevers getreden. Lees meer

Mexico-Stad heeft te kampen met bosbranden die een slechte luchtkwaliteit veroorzaken. Het weer lijkt voorlopig niet mee te werken aan een schonere lucht. Lees meer