Weeronline en Snowplanners starten samenwerking

Terwijl het wintersportseizoen in volle gang is slaan Snowplanners en Weeronline de handen ineen. Door de krachten te bundelen willen we samen met Snowplanners komen tot nog relevantere weerinformatie voor de consument. Met de samenwerking versterken wij onze positie als belangrijke leverancier van wintersportweerinformatie.

Snowplanners zal de weerdata, sneeuwdata en geschreven verwachtingen van onze meteorologen integreren in hun website. In ruil daarvoor maakt Weeronline gebruik maken van foto- en videomateriaal en informatie rechtstreeks afkomstig van Snowplanners die in het winterseizoen wonen en ‘werken’ in de bergen. Het doel is om de samenwerking op termijn verder uit te breiden. Zo zal in de toekomst met deze content ook het Zoover wintersport weblog, verrijkt worden. Zoover en Weeronline vormen samen één bedrijf.

Sneeuwdata in Weeronline app

Sneeuwdata in Weeronline app

Wintersportweerbericht op Weeronline.nl

Over Snowplanners

Snowplanners richt zich op het organiseren van wintersportreizen op maat voor bedrijven en groepen. Daarnaast schrijven en vloggen de Snowplanners over hun avonturen en wintersportnieuws op snowplanners.com en op social media. Het team van Snowplanners bestaat onder andere uit: ski- en snowboard instructeurs, sportartsen, journalisten, olympische atleten, ondernemers, ski-specialisten en markerteers. Aan dit team worden nu onze Weeronline-meteorologen toegevoegd.


Hoofdfoto: Snowplanners

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Terwijl het wintersportseizoen in volle gang is slaan Snowplanners en Weeronline de handen ineen. Door de krachten te bundelen willen […] Lees meer

Terwijl het wintersportseizoen in volle gang is slaan Snowplanners en Weeronline de handen ineen. Door de krachten te bundelen willen […] Lees meer