Laat je niet leiden door weerhype Lowlands

Weerhype Lowlands

Festivalgangers die hun kaartje voor Lowlands te koop zetten vanwege de hype over het verwachte slechte weer, doen er goed aan om nog eens te overwegen toch te gaan. Zo bar en boos zoals het weerbeeld op sommige plekken wordt geschetst, wordt het vermoedelijk niet.

De kans op buien is groot, maar het gaat niet continu regenen. De afgelopen dagen boden tientallen bezoekers hun kaartjes aan op Ticketswap. Sommige tickets gingen voor bijna de helft van de originele prijs van de hand. Er is een soort weerhype rond Lowlands ontstaan.

De ergste buien vallen waarschijnlijk in de nacht van vrijdag op zaterdag en zaterdagavond. Ook zaterdag overdag gaat het regenen, dus regenkleding is een must op de tweede festivaldag. Daarbij staat ook nog vrij veel wind. Toch blijft de temperatuur rond de 20 graden hangen, al is het tijdens buien wel wat frisser.

Zondag begint de dag wisselvallig en zal in de loop van de middag af en toe ook de zon schijnen. Er zijn dan droge perioden met af en toe een bui.

Dagelijks zijn er updates over het weer voor komend weekend.

Foto: ANP

Tags:
Zonnig vakantieweer aan de Cote d Azur

Er is een grote tweedeling in het Europees vakantieweer. In Noordwest-Europa is het soms herfstachtig, terwijl het in het zuiden nog zomers vakantieweer is. Lees meer

vooruitzicht weer Gardameer Italië

Na het heftige weer met grote hagelstenen rond het Gardameer is het vooruitzicht voor Noord-Italië veel gunstiger. Daarbij ook een prima temperatuur. Lees meer