GP China: droge race, veel wolken

Een, door een niet optimale kwalificatie, getergde Max Verstappen zal morgen in de race proberen op te schuiven. Het weer zorgt niet voor extra spektakel. Het blijft droog en er is veel bewolking. Als de zon doorbreekt is het voor toeschouwers wel even oppassen. De zon schijnt in het eerste deel van de middag in Shanghai met UV-index 8.

De race start in Shanghai om 14:10 uur lokale tijd. Dat is 8:10 uur in Nederland. Het is tijdens de race een graad of 18 en er waait een matige noordenwind. Het weerbeeld bestaat uit veel wolkenvelden met af en toe een gaatje voor de zon.

Zonkracht 8

Als de zon een kwartiertje schijnt kan je al verbranden. In de eerste helft van de middag schijnt de zon met UV-index 8. Tijdens de race neemt de zonkracht geleidelijk af.

Lees meer over de Formule 1 bij onze partners van Racingnews365.nl.

Foto: AFP

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Wil je zongarantie, dan is Nederland niet de beste plek. Toch kun je dichtbij lekker van het zonnetje genieten. Hier lees je waar het wél zonnig is. Lees meer

13 april 2019

Richting Pasen warmer

Na een koud weekend stijgt de temperatuur flink. In de loop van de week wordt het op veel plaatsen 17-20C en is het heerlijk weer om naar buiten te gaan. Lees meer